Honlapunk cookie-kat használ. Cookie tájékoztatónkat itt érheti el. Adatkezelési nyilatkozatunkat itt érheti el.
3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1.
érdekel!!! Pályázati lehetőség vállalkozások számára munkahelyi képzésekre: GINOP Plusz-3.2.1-21 – A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül. Kapcsolattartó: Supák Éva szakmai vezető (30/315-4602)
Tovább az összes hírre

Sörgyártó

TÁJÉKOZTATÓ

SÖRGYÁRTÓ

részszakma

320 óra  | hagyományos és online órák

Ágazat: Élelmiszeripar

A képzés díja:  szíveskedjék árajánlatot kérni

További költség: a vizsga díja.

A képzés ismertetője

Különböző típusú és alkohol tartalmú sört készít. Elvégzi sörgyártáshoz szükséges anyagok mennyiségi-és minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását. A sörgyártás technológiai műveleteit teljes körűen alkalmazza, sörlevet készít, irányítja az erjesztési folyamatokat, kiszerelést végez, pasztőröz és ismeri az egyes technológiai lépések késztermékre gyakorolt hatását. Gyártásközi és késztermék ellenőrzéseket és minősítéseket végez. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti a sörgyártáshoz tartozó gépeket, berendezéseket. A technológiai feladatokat rendszeres vezetői irányítás mellett a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, a tűz- munka-, környezetvédelmi és higiéniai előírások figyelembevételével önállóan végzi.

 

Miért jelentkezz hozzánk?

- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek

 

A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):

- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
- Egészségügyi alkalmasság (foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat)

 

A képzés intenzitása, időtartama:

2 alkalom/hét, 4,5 hónap 

 

A képzés helyszíne:

- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér

 

A részszakma legjellemzőbb FEOR száma:

- 8111 Malátagyártó gép kezelője
- 7115 Sörerjesztő Sörfokoló Sörfőző Söripari munkás Sörgyártó
- 8325 Sörgyári palackozó

 

A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:

projektfeladat

Kapcsolat

 

Zsigus Attila

70/324-7065

46/347-207

zsigusattila@jakaboktatas.hu

Miért érdemes nálunk tanulni?

Cégünk bemutatása

rólunk hírek képzéseink induló tanfolyamaink ecdl vizsgaszervezés kapcsolat