Honlapunk cookie-kat használ. Cookie tájékoztatónkat itt érheti el. Adatkezelési nyilatkozatunkat itt érheti el.
3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1.
érdekel!!! Pályázati lehetőség vállalkozások számára munkahelyi képzésekre: GINOP Plusz-3.2.1-21 – A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül. Kapcsolattartó: Supák Éva szakmai vezető (30/315-4602)
Tovább az összes hírre

Száraztésztagyártó

TÁJÉKOZTATÓ

SZÁRAZTÉSZTAGYÁRTÓ

07214001 sz. szakképesítés

320 óra  | hagyományos és online órák

Ágazat: Élelmiszeripar

A képzés díja:  szíveskedjék árajánlatot kérni

További költség: a vizsga díja.

A képzés ismertetője

A száraztésztagyártó a munkája során az alap, segéd és járulékos anyagokból különböző öszszetételű, méretű, alakú és textúrájú száraztésztákat, vagy más eljárással tartósított töltetlen vagy töltelékes tésztatermékeket készít. A száraztésztagyártó átveszi és tárolja a nyersanyagokat, a termékeknek megfelelő tésztákat készít keveréssel, extrudálással és préseléssel. A tésztát különböző formázási eljárásokkal alakítja, méretre vágja, majd szakszerűen szárítja. A megszáradt termékeket csomagolja és szakszerűen tárolja. Munkája során kezeli, szabályozza a száraztészta gyártás gépei és berendezéseit, illetve ezek működését folyamatosan ellenőrzi. Munkavégzése során betartja a munka- és balesetvédelmi előírásokat, és minőségbiztosítási dokumentációt vezet.

 

Miért jelentkezz hozzánk?

- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek

 

A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):

- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
- Egészségügyi alkalmasság

 

A képzés intenzitása, időtartama:

2 alkalom/hét, 4 hónap 

 

A képzés helyszíne:

- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér

 

Képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód:

0721 Élelmiszergyártás

 

A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:

- írásbeli
- projektfeladat

Kapcsolat

 

Kerekes-Hegedüs Renáta

70/943-5444

46/347-207

kerekesrenata@jakaboktatas.hu

Miért érdemes nálunk tanulni?

Cégünk bemutatása

rólunk hírek képzéseink induló tanfolyamaink ecdl vizsgaszervezés kapcsolat