részszakma
240 óra | hagyományos és online órák
Ágazat: Élelmiszeripar
A képzés díja: szíveskedjék árajánlatot kérni
További költség: a vizsga díja.
A képzés ismertetője
Darabol, csontoz, húst kivág. Ismeri a technológiai műveletek szakszerű elvégzésének a hús minőségére gyakorolt hatását. végez. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti a daraboló, csontozó üzemi egyszerű gépeket és berendezéseket. A tevékenységéhez kapcsolódóan takarít, tisztít, fertőtlenít. Melléktermékeket gyűjt, osztályoz, szállít és kezel az előírások betartása mellett. A technológiai műveleteket vezetői irányítás és felügyelet mellett önállóan végzi. Ismeri és betartja a higiéniai, minőségbiztosítási, munkavédelmi-, tűz- és környezetvédelmi előírásokat.
Miért jelentkezz hozzánk?
- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek
A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):
- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
- Egészségügyi alkalmasság (foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat)
A képzés intenzitása, időtartama:
2 alkalom/hét, 3,5 hónap
A képzés helyszíne:
- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér
A részszakma legjellemzőbb FEOR száma:
7111 Húsfeldolgozó (csontozó)
A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:
projektfeladat
Kerekes-Hegedüs Renáta
70/324-7065
70/703-3527
70/943-5444
46/347-207
kerekesrenata@jakaboktatas.hu