Honlapunk cookie-kat használ. Cookie tájékoztatónkat itt érheti el. Adatkezelési nyilatkozatunkat itt érheti el.
3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1.
érdekel!!! KÉPZÉSI HITEL IGÉNYELHETŐ !!! Részletek: diakhitel.hu
érdekel!!! Pályázati lehetőség vállalkozások számára munkahelyi képzésekre: GINOP Plusz-3.2.1-21 – A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül. Kapcsolattartó: Supák Éva szakmai vezető (30/315-4602)
érdekelGipszkartonszerelő képzés indul 2021.10.hóban, várjuk a jelentkezőket! Kapcsolattartó: Supák Éva (30/315-4602)
érdekelMunkavédelmi képviselők 8 órás továbbképzésére (2021.10.08.), 16 órás alapképzésére (2021.10.07-08.) várjuk a jelentkezőket! Kapcsolattartó: Kerekes-Hegedüs Renáta (70/324-7065)
érdekelTűzvédelmi szakvizsgára várjuk a jelentkezőket! Kapcsolattartó: Kerekes-Hegedüs Renáta (70/324-7065)
Tovább az összes hírre

Rólunk, cégünk bemutatása

Alapítás, munkatársak

Cégünk 24 éves szakmai tapasztalattal rendelkező felnőttképzési és vizsgaszervező intézmény. Cégünket édesanyám, Jakab Andrásné alapította 1996-ban, aki 2010-ig látta el az ügyvezetői teendőket. A cégben a megalakulás óta – közgazdász végzettségemmel - oktatói és szervezői tevékenységet végeztem, 2010-től pedig ügyvezető vagyok. A szakmai vezető Jakabné Supák Éva, matematika-fizika szakos tanári végzettséggel, oktatásszervező szakmai képesítéssel rendelkezik. 2005 óta dolgozik képzésért felelős, majd szakmai vezetőként.

Sokrétű feladatunkat munkatársainkkal együtt végezzük, 14 fős csapattal dolgozunk. A képzéseink versenyképes megvalósításának érdekében éves szinten átlagosan 100-300 fős oktatói létszámmal dolgozunk. Tanáraink magasan kvalifikált, képzett szakemberek.

Munkánk elismeréseként 2013-ban „A B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelkedő gazdálkodó szervezete” kitüntetést vehettük át a szolgáltatási szektorban.

Tevékenységünk

Napjainkban már büszkén mondhatjuk, hogy több mint 26 000 tanulni akaró felnőttet képeztünk, és több mint 200 szakmában nyújtunk képzési lehetőséget. Célunk ügyfeleink felnőttképzési igényeinek magas színvonalon történő kielégítése, olyan kompetenciák közvetítése, amelyek elsajátításával képesek megfelelni a szakmai kihívásoknak.

Az engedéllyel rendelkező képző intézmények nyilvántartásában E-000081/2014 számon szerepelünk.

Képzéseink:

Vizsgaszervezői tevékenységeink: Vizsgaszervezői jogosultsággal rendelkezünk 74 OKJ-s szakképesítés vonatkozásában, 2005-től regisztrált ECDL vizsgaközpont vagyunk. A hatósági gépkezelői képzések tekintetében képzési és vizsgáztatási jogosultsággal rendelkezünk, amelyet a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyezett.

Megalakulásunktól kezdve pályázunk a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ, jelenleg a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály által kiírt képzésekre. Az elmúlt években részt vettünk a Lépj egyet előre, az Új Pálya, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal által menedzselt TÁMOP 2.1.2 „Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák” és a TÁMOP-1.1.1-12/1 „Megváltozott munkaképességű személyek rehabilitációjának és foglalkoztatásának elősegítése” című projekt programokban is.

Tanfolyamaink megrendelői olyan vállalkozások is, akik saját munkavállalóikat iskolázzák be, valamint azok a felnőttek, akik új szakmát szeretnének megtanulni és vállalják az önköltséges képzést.

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Képző Szervezetek Katalógusában konzorcium vezetőként szerepeltünk. 2011-2015 indítottunk támogatott mezőgazdasági képzéseket. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Agrárkamarával közösen végeztük a mezőgazdasági termelők továbbképzését, amelyek részben az agrártámogatások igénybevételéhez szükséges kötelező képzések, részben pedig OKJ-s tanfolyamok, illetve szabadon választható, a gazdálkodók szakmai fejlődését elősegítő képzések.

A minőségi szakmai felkészítésnek köszönhetően a vizsgáinkon a jó minősítésű vagy magasabb vizsgaátlagok a jellemzőek. A résztvevői elégedettség vizsgálataink eredményei kedvezőek, és sokan visszatérnek hozzánk további szakmai ismeretek megszerzésére, illetve ajánlanak minket rokonaiknak, ismerőseiknek.

Tárgyi feltételeink

Székhelyünk jól megközelíthető helyen, Miskolc város szívében, a Kis-Hunyad u. 1. szám alatt található.
Oktatótermeink kiválóan felszereltek, elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmasak. 2015-ben székhelyünkön egy új oktatótermet és a szakács gyakorlati képzéshez tankonyhát alakítottunk ki.
Műszaki képzéseink a Vásártéri u. 41. szám alatt található, 1500 m2 alapterületű telephelyünkön folynak, ahol az oktatáshoz szükséges saját tulajdonú kisgépekkel, motorfűrészekkel, gyalogkíséretű, vezetőüléses vezetőállásos targoncával, emelőgéppel és több szakma lebonyolításához a hatályos jogszabályoknak megfelelő eszközparkkal rendelkezünk.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a folyamatos humán és tárgyi fejlesztések megvalósításával a partnereink igényeit az elvárásoknak megfelelő szinten valósítsuk meg.

Miskolc, 2020. május 15.

Jakab Viktor
ügyvezető

Miért érdemes nálunk tanulni?

Cégünk bemutatása

rólunk hírek képzéseink induló tanfolyamaink ecdl vizsgaszervezés kapcsolat