Honlapunk cookie-kat használ. Cookie tájékoztatónkat itt érheti el. Adatkezelési nyilatkozatunkat itt érheti el.
3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1.
2023. 02. 21. - 03. 31. között induló képzéseink:
Bővített fokozatú sugárvédelmi képzés és továbbképzés
ECDL tanfolyam
Frissítő masszázs
Gépkezelő (targoncavezető, emelőgépkezelő, földmunkagépkezelő)
Gépírás és levelezési ismeretek
Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó
Méhész
Munkavédelmi előadó
Pedagógiai munkatárs (Pedagógiai asszisztens)
Tűzvédelmi előadó
Tűzvédelmi oktatás és szakvizsga
Vállalkozási mérlegképes könyvelő
Tovább az összes hírre
Jelentkezés

TÁJÉKOZTATÓ

ÉLELMEZÉSVEZETŐ

10135003 sz. szakképesítés

100 óra  | hagyományos és online órák

Ágazat: Turizmus-vendéglátás

A képzés díja:  szíveskedjék árajánlatot kérni

További költség: a vizsga díja.

A képzés ismertetője

Megszervezi és ellenőrzi az élelmezési üzem munkáját, törekedve a költséghatékony működésre. Elkészíti az általános és a speciális táplálkozáshoz szükséges ételek kalkulációit, nyersanyag kiszabati ívet vezet, és veszteségszámításokat végez. Dietetikus munkatársak bevonásával komplett napi, heti, havi étlapot és/vagy étrendet tervez, állít össze, szükség szerint személyre szabottan. Tápanyagszükséglet kalkulációt készít a különböző korcsoportokba tartozók, táplálkozásra érzékeny betegségben vagy allergiában szenvedők részére az ételallergia és táplálékintolerancia szigorú szabályainak betartása mellett. A táplálkozásnak, mint kiegészítő gyógymódnak ismerése és alkalmazása mellett gazdaságosan vezeti, irányítja a közétkeztetést ellátó üzemet. Adminisztrációs feladatokat lát el, és információs rendszert működtet. Munkatervet, takarítási rendet készít. HACCP rendszert üzemeltet és ellenőriz. Beszerzést irányít és ellenőriz. Készletgazdálkodást végez, együttműködik a szakhatóságokkal és segíti azok ellenőrző munkáját. Ellenőrzési tervet készít az érvényben lévő jogszabályok, előírások betartatásához. Megtervezi a napi étkeztetést a rendelkezésre álló tárgyi-, személyi- és anyagi feltételek szerint. Tisztában van a különböző diéták ételkészítési technikáival és alkalmazza azokat. Gondoskodik a dolgozók szakmai továbbképzéséről. Ösztönzi a dolgozókat a szakmai fejlődésre. Népszerűsíti az egészséges táplálkozást. Folyamatosan fejleszti a szakmai tudását

 

Miért jelentkezz hozzánk?

- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek

 

A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):

- Iskolai előképzettség: Érettségi végzettég
- Szakmai előképzettség:

- Egészségügyi alkalmasság
- Szakmai gyakorlat területe és időtartama: 1 év munkavégzés központi sterilizálóban

 

A képzés intenzitása, időtartama:

2 alkalom/hét, 1,5 hónap 

 

A képzés helyszíne:

- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér

 

Képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód:

1013 Szálláshely-szolgáltatás, étkeztetés, vendéglátás

 

A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:

- írásbeli
- projektfeladat

Kapcsolat

 

Kerekes-Hegedüs Renáta
70/324-7065
70/703-3527
70/943-5444
46/347-207
kerekesrenata@jakaboktatas.hu

Jelentkezés

Miért érdemes nálunk tanulni?

Cégünk bemutatása

rólunk hírek képzéseink induló tanfolyamaink ecdl vizsgaszervezés kapcsolat