Honlapunk cookie-kat használ. Cookie tájékoztatónkat itt érheti el. Adatkezelési nyilatkozatunkat itt érheti el.
3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1.
INGYENES (TÁMOGATOTT) KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK álláskeresőknek GINOP Plusz-3.1.1-23 és GINOP Plusz-4.1.1-23 Ifjúsági Garancia Plusz programban
Gépkezelő (targoncavezető, emelőgépkezelő, földmunkagépkezelő) árkalkulátorunkat ide kattintva éri el!!
Tovább az összes hírre
Jelentkezés

TÁJÉKOZTATÓ

ÉLELMEZÉSVEZETŐ

10135003 sz. szakképesítés

100 óra  | hagyományos és online órák

Ágazat: Turizmus-vendéglátás

A képzés díja:  szíveskedjék árajánlatot kérni

További költség: a vizsga díja.

A képzés ismertetője

Megszervezi és ellenőrzi az élelmezési üzem munkáját, törekedve a költséghatékony működésre. Elkészíti az általános és a speciális táplálkozáshoz szükséges ételek kalkulációit, nyersanyag kiszabati ívet vezet, és veszteségszámításokat végez. Dietetikus munkatársak bevonásával komplett napi, heti, havi étlapot és/vagy étrendet tervez, állít össze, szükség szerint személyre szabottan. Tápanyagszükséglet kalkulációt készít a különböző korcsoportokba tartozók, táplálkozásra érzékeny betegségben vagy allergiában szenvedők részére az ételallergia és táplálékintolerancia szigorú szabályainak betartása mellett. A táplálkozásnak, mint kiegészítő gyógymódnak ismerése és alkalmazása mellett gazdaságosan vezeti, irányítja a közétkeztetést ellátó üzemet. Adminisztrációs feladatokat lát el, és információs rendszert működtet. Munkatervet, takarítási rendet készít. HACCP rendszert üzemeltet és ellenőriz. Beszerzést irányít és ellenőriz. Készletgazdálkodást végez, együttműködik a szakhatóságokkal és segíti azok ellenőrző munkáját. Ellenőrzési tervet készít az érvényben lévő jogszabályok, előírások betartatásához. Megtervezi a napi étkeztetést a rendelkezésre álló tárgyi-, személyi- és anyagi feltételek szerint. Tisztában van a különböző diéták ételkészítési technikáival és alkalmazza azokat. Gondoskodik a dolgozók szakmai továbbképzéséről. Ösztönzi a dolgozókat a szakmai fejlődésre. Népszerűsíti az egészséges táplálkozást. Folyamatosan fejleszti a szakmai tudását

 

Miért jelentkezz hozzánk?

- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek

 

A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):

- Iskolai előképzettség: Érettségi végzettég
- Szakmai előképzettség:

- Egészségügyi alkalmasság
- Szakmai gyakorlat területe és időtartama: 1 év munkavégzés központi sterilizálóban

 

A képzés intenzitása, időtartama:

2 alkalom/hét, 1,5 hónap 

 

A képzés helyszíne:

- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér

 

Képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód:

1013 Szálláshely-szolgáltatás, étkeztetés, vendéglátás

 

A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:

- írásbeli
- projektfeladat

Kapcsolat

 

Kerekes-Hegedüs Renáta
70/324-7065
70/703-3527
70/943-5444
46/347-207
kerekesrenata@jakaboktatas.hu

Jelentkezés

Miért érdemes nálunk tanulni?

Cégünk bemutatása

rólunk hírek képzéseink induló tanfolyamaink ecdl vizsgaszervezés kapcsolat