8 óra | hagyományos órák
A képzés díja: 29 000 Ft
(amely tartamaz egy 4000 Ft -os egytál ételt)
A képzés tematikája:
Szőlőfajták, szüreti előkészületek
- szőlőfajták, tokaji, magyarországi, európai bemutatása, elhelyezése
- szüreti időpont megválasztása
- szüret megszervezése, vásárolt szőlő kritériuma, szállítás, szőlő minőségi átvétel…
Szőlőfeldolgozás
- szőlő fogadása, tárolása, hűtése
- feldolgozás, zúzás, bogyózás, préselés Mustkezelés
- must paramétereinek mérése- must kezelése
- must ülepítése, derítése Erjesztés (spontán, irányított)
- hordóban (hordó kezelése, tisztítása)
- tartályban (irányított erjesztés)
Borkezelés
- fejtés, kénezés, töltögetés
- derítés, szűrés
- palackozás
Gyöngyözőbor, habzóbor, pezsgő
Pet Nat, natur borok, bio borok
Miért jelentkezz hozzánk?
- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek
A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i): ---
A képzés időtartama:
1 nap, 9:00-15:00
A képzés helyszíne:
Tarcal, BASILICUS Szőlőbirtok
Vizsga:
nincs
Kerekes-Hegedüs Renáta
70/324-7065
70/703-3527
70/943-5444
46/347-207
kerekesrenata@jakaboktatas.hu