07214018 sz. szakképesítés
300 óra | hagyományos és online órák
A képzés díja: 148 000 Ft
További költség: a vizsga díja.
A képzés ismertetője
A pálinkakészítő pálinkafőzéshez, készítéshez értő, a szaktechnológia alkalmazásában jártas szakember. Elvégzi az cefrekészítést és erjesztést és a kierjedt cefre kezelését, lepárlását, a köztestermék - nyers párlat kezelését, érlelését, az elkészült pálinkát, - gyümölcs- vagy borpárlatot – a piaci igényeknek megfelelő formában palackozza. Kezeli és működteti a pálinkafőzési műveletekhez tartozó gépeket és berendezéseket. A szaktechnológia során szükséges laboratóriumi alapvizsgálatokat elvégezi, méréseinek eredményét értelmezni képes, a szükséges technológiai lépéseket mérési eredményei alapján megtervezi, végrehajtja. Ismeri és alkalmazza a jövedékitermék, adózásra, elszámolására vonatkozó hatályos jogszabályokat, rendelkezéseket. Szakmai alapismeretei alapján pálinkakóstolót, -bemutatót tart. Munkája során a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmiszerhigiéniai, technológiai, tűz- munka-és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával, a jó gyártási gyakorlat (GMP) szemléletével végzi.
Miért jelentkezz hozzánk?
- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek
A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):
- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
- Egészségügyi alkalmasság
A képzés intenzitása:
2 alkalom/hét
A képzés időtartama:
4 hónap
A képzés helyszíne:
- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér
A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:
- írásbeli
- projektfeladat
Zsigus Attila
70/324-7065
70/703-3527
70/943-5444
46/347-207
zsigusattila@jakaboktatas.hu