07214001 sz. szakképesítés
320 óra | hagyományos és online órák
Ágazat: Élelmiszeripar
A képzés díja: szíveskedjék árajánlatot kérni
További költség: a vizsga díja.
A képzés ismertetője
A száraztésztagyártó a munkája során az alap, segéd és járulékos anyagokból különböző öszszetételű, méretű, alakú és textúrájú száraztésztákat, vagy más eljárással tartósított töltetlen vagy töltelékes tésztatermékeket készít. A száraztésztagyártó átveszi és tárolja a nyersanyagokat, a termékeknek megfelelő tésztákat készít keveréssel, extrudálással és préseléssel. A tésztát különböző formázási eljárásokkal alakítja, méretre vágja, majd szakszerűen szárítja. A megszáradt termékeket csomagolja és szakszerűen tárolja. Munkája során kezeli, szabályozza a száraztészta gyártás gépei és berendezéseit, illetve ezek működését folyamatosan ellenőrzi. Munkavégzése során betartja a munka- és balesetvédelmi előírásokat, és minőségbiztosítási dokumentációt vezet.
Miért jelentkezz hozzánk?
- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek
A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):
- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
- Egészségügyi alkalmasság
A képzés intenzitása, időtartama:
2 alkalom/hét, 4 hónap
A képzés helyszíne:
- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér
Képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód:
0721 Élelmiszergyártás
A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:
- írásbeli
- projektfeladat
Kerekes-Hegedüs Renáta
70/324-7065
70/703-3527
70/943-5444
46/347-207
kerekesrenata@jakaboktatas.hu