részszakma
280 óra | hagyományos és online órák
Ágazat: Élelmiszeripar
A képzés díja: szíveskedjék árajánlatot kérni
További költség: a vizsga díja.
A képzés ismertetője
Irányítás mellett részt vesz a szüret lebonyolításában. Munkájával segíti a szakképzett dolgozókat. Szüretelő ládát mos, elhelyezi a ládákat a szőlősorok között, részt vesz a szőlő beszállításában, kiüríti a ládákból a szőlőt. Szőlőfeldolgozás során segít a gépek, berendezések kezelésénél, műszaki karbantartásánál. Bogyózás után kihordja a kocsányt. Kezeli a fejtőgépeket. Mustot fokol. Az erjedési hőmérsékletek kézi dokumentációját végzi. Tisztít, takarít, fertőtlenít, betartja a higiéniai fegyelmet, amely nagyon fontos tényező a leendő bor minősége szempontjából. Munkája során hozzájárul a szüret zavartalan lebonyolításához. Begyakorlás után önállóan végzi részfeladatait.
Miért jelentkezz hozzánk?
- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek
A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):
- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
- Egészségügyi alkalmasság (foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat)
A képzés intenzitása, időtartama:
2 alkalom/hét, 4 hónap
A képzés helyszíne:
- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér
A részszakma legjellemzőbb FEOR száma:
7115 Borász és egyéb szeszesitalgyártó
A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:
projektfeladat
Zsigus Attila
70/324-7065
70/703-3527
70/943-5444
46/347-207
zsigusattila@jakaboktatas.hu