részszakma
480 óra | hagyományos és online órák
Ágazat: Élelmiszeripar
A képzés díja: szíveskedjék árajánlatot kérni
További költség: a vizsga díja.
A képzés ismertetője
Tejipari alapanyagokat vesz át, minősít, kezel, tárol, előkészít. Különböző tejipari termékeket (pasztőrözött, ultrapasztőrözött, ESL tej, natúr és ízesített tejitalok, pudingok, natúr és ízesített élőflórás és nem élőflórás joghurtok, kefir, tejföl, tejszín, habtejszín, tejszínhab, tejpor, sűrített tej, vaj és vajkészítmények) gyárt. Üzemelteti a termékek gyártásához szükséges gépeket, berendezéseket, elvégzi azok tisztítását, fertőtlenítését. Működteti a technológiai folyamatokhoz kapcsolódó minőségirányítási rendszert. A technológiai feladatokat a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, a tűz- munka-, környezetvédelmi és higiéniai előírások figyelembevételével önállóan végzi.
Miért jelentkezz hozzánk?
- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek
A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):
- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
- Egészségügyi alkalmasság (foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat)
A képzés intenzitása, időtartama:
2 alkalom/hét, 6 hónap
A képzés helyszíne:
- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér
A részszakma legjellemzőbb FEOR száma:
7113 Tejfeldolgozó, tejtermékgyártó
A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:
projektfeladat
Kerekes-Hegedüs Renáta
70/324-7065
70/703-3527
70/943-5444
46/347-207
kerekesrenata@jakaboktatas.hu