Honlapunk cookie-kat használ. Cookie tájékoztatónkat itt érheti el. Adatkezelési nyilatkozatunkat itt érheti el.
3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 1.
INGYENES (TÁMOGATOTT) KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK álláskeresőknek GINOP Plusz-3.1.1-23 és GINOP Plusz-4.1.1-23 Ifjúsági Garancia Plusz programban
Gépkezelő (targoncavezető, emelőgépkezelő, földmunkagépkezelő) árkalkulátorunkat ide kattintva éri el!!
Tovább az összes hírre
Jelentkezés

TÁJÉKOZTATÓ

ÜDITŐITAL-IPARI TERMÉKKÉSZÍTŐ

részszakma

240 óra  | hagyományos és online órák

Ágazat: Élelmiszeripar

A képzés díja:  szíveskedjék árajánlatot kérni

További költség: a vizsga díja.

A képzés ismertetője

Különböző üdítőital-ipari terméket és szikvizet gyárt. Elvégzi üdítőital-ipari és szikvízgyártáshoz szükséges alapanyagok mennyiségi-és minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását. Az üdítőital- és szikvíz előállítás technológiai műveleteit teljeskörűen ismeri, vizet kezel, cukrot old, szörpöt készít, italt gyárt. Gyártásközi és késztermék ellenőrzéseket és minősítéseket végez. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti az üdítőital-ipari és szikvízgyártáshoz használatos gépeket, berendezéseket. A technológiai feladatokat rendszeres vezetői irányítás mellett a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, a tűz- munka-, környezetvédelmi és higiéniai előírások figyelembevételével önállóan végzi.

 

Miért jelentkezz hozzánk?

- Vállalkozásunk 1996 óta áll a felnőttképzés szolgálatában
- Legfontosabb célunk, hogy minőségi és eredményes tanfolyamokat valósítsunk meg
- Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, szakmájukban elismertek
- Hatékonyan kombináljuk a hagyományos és az online oktatási formákat
- Munkatársaink felkészülten szervezik a képzéseket, és lelkiismeretesen támogatják sikeres megvalósulásukat
- Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek

 

A képzésben történő részvétel bemeneti feltétele(i):

- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
- Egészségügyi alkalmasság (foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat)

 

A képzés intenzitása, időtartama:

2 alkalom/hét, 3 hónap 

 

A képzés helyszíne:

- Miskolc (igény esetén más helyszínen is), és
- digitális tér

 

A részszakma legjellemzőbb FEOR száma:

- 7115 Szikvízgyártó
- 8111 Szörpfőző
- 8111 Szörpkészítő

 

A vizsga akkreditált vizsgaközpontban zajlik, amelynek vizsgatevékenységei:

projektfeladat

Kapcsolat

 

Zsigus Attila
70/324-7065
70/703-3527
70/943-5444
46/347-207
zsigusattila@jakaboktatas.hu

Jelentkezés

Miért érdemes nálunk tanulni?

Cégünk bemutatása

rólunk hírek képzéseink induló tanfolyamaink ecdl vizsgaszervezés kapcsolat